scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?



Semoga Abg Ben melihat dan menilainye..hehehe
Aminnnn.......

thanks for reading this entry....

38 ORANG DOA AKU KURUS...:

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said...

ni klon abang ben datang ni..ahaha

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

osHin said...

singgah ke blog best :)

misz sheyla said...

singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

sRie aRTy ! said...

this is best bro !

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

nIeZa_sYid said...

wahhh..bnyk blog best2 nie..gud2.heheehe

salwaismail said...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D
blog ni besttttt! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

hehe. 1st time datang sini :D

jemput singgah ke blog saya ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

nIeZa_sYid said...

@salwaismail : sme la kte blogwalking ye...hehe

@adamainaa.com : blog sy xseberap pn,thanks singgah..:)

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^
jangan lara2 selalu.

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

Izzul Amir said...

hehe simple je blog . nicee . cuma susah sket nk bace utk org rabun . hihi

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

nIeZa_sYid said...

@asyikin : hati tgh xtenteram la..huhuhu

@mohd hazwan hashim : blog sy simple je...:)

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Rahman Mohamed said...
This comment has been removed by the author.
Rahman Mohamed said...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya ..

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

mrs puex said...

Salam..

singgah dr segmen bro ben..

jom jenguk belog sy best ke x??

klo sudi jom kite folo memfolo..

http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx dtg terjah ke blog best! suke background blog ni.. chantek. Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

dtg blog ni dari segmen ben :)

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey said...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

nIeZa_sYid said...

@izzul amir : ble bkak blog sy pkai spek ye..hehe
@cx's : tq,blog picisan only...:)
@anis athia : tq, blog awk pn best..:)
@hanyzham Hadny : yeke, insyaAllah, nnt sy wt ye..hehe
@ninie_azriena : tq dear..:)
@zu fattah : tq..:)

yg len2, insyaAllah, nnt sy akn blogwalking kt blog korg ye.. :)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ceriteraliyana said...

hye3!! tinkerbell terbang2 sini melawat rakan2 blogger ^^

tak sempat join segmen ni..huhu

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

ILA SYAMILA ♥♥ said...

datang singgah belog awak. jom jalan2. best la ni. ;)

ilagula.blogspot.com

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...