scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Monday, July 25, 2011

dirancang atau kebetulan????

As Salam n Selamat Sejahtera sume...

Sebelum tido, ak ingat nak wat satu entri sal satu benda yang ak pun xpasti, sama ada memang da dirancang or sekadar kebetulan,hehehe....

Sebenarnye macam nie, tadi aku ade kelas MAF320 @ COST ACCOUNTING, subject nie tuk budak2 yang ambik Diploma Perakaunan & ak adalah salah sorang student Accounting nie,hehehe...so lecturer ak ni memang da target ak n some of the student dalam kelas ak tu, boleh dikatakan famous jugak la *bangga diri jap, bukan ape, orang banyak mulut macam ak nie, memang sah2 la lecturer target, mulut xbenti bercakap..hahaha


Tak payah citer banyak2, trus pada tujuan entri nie,hehehe...disebabkan lecturer xhafal nama ak, so die main panggil je ak dengan nama "AIN"....mula2 tu terkejut gak ak, sapa plak Ain, ble mase plak nama ak ni ditukar nie, setahu ak mak ak still xubah nama ak dalam surat beranak 2..hahahaha

So disebabkan tu bukan nama ak, ak pun wat bodoh la, sampai member2 lain panggil, rupenye lecturer ak tu da tukarkan nama tuk ak..hahaha...memang xbleh bla, jauh giler dr nama ak HAS nie...kawan2 ak ape lagi, ske la diorang, gelak sampai hilang kesopanan..hahaha

Ak pun angguk jela bile lecturer tu panggil guna nama 2..tp dalam hati duk gelak je..hehehe..mula2 ak xperasan pun sal nama nie, pastu ak mula tersedar *selama ni memang xsedar2 ak nie, nama "AIN" tu adalah panggilan tuk MY HUBBY...waaaaarrrrggggghhhhhh

Macam tak caya plak ak, bleh plak terlekat nama tu kat ak plak,hahaha...so tu yang ak xberapa nak paham skang, nak kate dirancang bukannye lecturer ak tau sape hubby ak, tapi maybe die rasa nama tu sesuai bagi ak kowt,hehehe...so xboleh la nak dikatakan benda ni dirancang, so da ternag2 benda ni kebetulan & kebetulan nie membuatkan ak nie akan seyum sorang2 *da mcm org giler plak, nasib xde sape yang nampak...hahaha

Ak xkesah la kebetulan ke dirancang ke, yang penting nama tu da terlekat kat ak sekarang, cuma kadang2 ak pun tak perasan yang lecturer tu panggil ak guna nama tu....so pas nie kena peka sikit la, kalo kua je nama AIN 2, kira mmg tengah panggil ak la 2....terima kasih banyak2 la my madam, sebab nama tu menyebabkan ak sentiasa ingat kt my hubby....:)))

I LIKE!!!!!!!
So sampai sini jela ye, kena tido awal sikit arini, coz esok ade kelas awal kul 8, nak kena berebut bathroom plak, so kena la bangun awal ye...ok la, gudnite sume...:))))

2 ORANG DOA AKU KURUS...:

sara zainol said...

awk, dirancang atau kebetulan.. usah difikirkan.. yg penting peluang dan tindakan awk dimasa itu jgn diabaikan.. ^^

nIeZa_sYid said...

insyaAllah...thanx sbb mengingatkan sy...:)

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...