scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Monday, July 25, 2011

WaNiTa MeLaYu TeRaKhIr CoNteSt


As Salam sume.....
da lama aku xmasuk contest nie...hehehe
so tadi tengah duk belek2 blog nie perasan satu follower yang masuk contest
so ak pun pantang ade perkataan "contest" mesti ak akn teruja giler....
hahahaha

so hari nie ak nk join satu contest, 
nme contest nye same la mcm nme title ak tu ye...
xboleh ulang banyak kali, malu plak ak.....hehehe
so, ak pun nak mempetaruhkan gambar yang simple tapi nice bagi saya la....

...........
.....
.......
..
..


.
.
.
...
..
..
..


gambar nie ak ambil masa klas gamelan....
gambar nie mmg kenangan manis bagi ak coz ak dapat belajar alat tradisional M'sia
lagipun bila kita belajar dengan ati yang seronok,
mesti apa yang kita pelajari senang paham kan...
macam tu la ak masa nie, ak ckup senang dengan cara lecturer ak ajar masa 2
ak cepat paham ape yang diajar...
ak rindu sangat saat terindah nie...
rindu dengan rakan2 yang belajar sekali ngan ak masa 2...
i really miss this moment...

so spe2 yang nak join contest nie blh click kt banner ats 2 ye...
hadiah menarik menanti anda sume n termasuk ak..hehehe

5 ORANG DOA AKU KURUS...:

Luz Claritta said...

:) hye sweety . good luck yea .

nIeZa_sYid said...

hye...tq dear..:))

MAISHARAH said...

nice n cantik..gud luck dear..

sy pon join

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/wanita-melayu-terakhir-contest.html

NADHIRAH NOR ZELAN said...

nieza bg akak copy gambar ni...nak bg juri tgk senang hehheh

NADHIRAH NOR ZELAN said...

nieza nak copy gambar ni...kalau tak akak terpaksa cancelkan penyertaan nieza...nak senangkan juri...tq

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...