scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Tuesday, August 9, 2011

111=???? 100=????

As Salam sume...

aku memang suke wat entri 3 kali sehari nie..hehehe..bosan la katekan, so da habis study nie, ak rest la dulu, pastu baru sambung study lagi...

sebenarnye sebelum ape2, aku nak cakap sikit la ye, most of my entry mesti ade gambar kan,& aku terlupa plak nak wat credit to, yela ambik kat mana2 pun kira da meniru la gak tu kan, melainkan gambar aku sendiri yang xberapa lawa.

so most of gambar yang aku ambik, dari GOOGLE, tipu la kalo tak tahu google tu ape kan,tempat mudah untuk mencari maklumat, nak cari maklumat lecturer kita sendiri pun b oleh, kalo tak percaya boleh try, tulis nama penuh lecturer korang, mesti akan keluar punya, tak kira la betul atau tak tapi mesti ade gak..ehhee

aku ni xbanyak simpan gambar yang cute2, so terpaksa la copy dari google, tapi kalo dari google pun, half of the picture dari blog orang lain gak, so minta maaf la ye kalo tetiba terambik gambar, sebab kadang2 kurang perasan sikit, biasa la rabun ayam la katekan..huhuhu

so habis citer sal gambar dari google, so sekarang nak citer sal berkaitan dengan tittle aku ni la. ape maksud 111 & 100 yang aku letak tu kan..hehe

sebenarnye tadi habis study terus bukak web ni tgk profile aku, tibe2 terperasan benda ni, wah xsangka plak..don't runsing2, aku akan bagitau ape web tu, kena wat gempak sikit..hehe


sebenarnye aku bukak twitter aku tadi, pastu terperasan yang aku da tweet sebanyak 111 kali, & aku da ade follower 100...wahhh, so membanggakan la tuk aku yang tak berapa nak bagus nie..hehehe

mesti kurang nampak kan dari gambar tu, ni aku tunjuk bukti lagi jelas n sahih..hehe


&


amacam, ade percaya tak..hahaaha....xde makna nak bangga diri, ni hanyalah kegembiraan peribadi sekiranye korang sume tak rasa ape2, biasa la aku ni orang yang sentimental, muka ganas walaupun perempuan, tapi dalam hati penuh taman dengan bunga2 wangi like rose, walaupun hakikatnye aku lansung xminat bunga, sekadar suka tengok tapi xsuka nak tanam atau jaga...leceh,penat..hehe

so xboleh bangga diri sangat, so xnak cakap lebih2 la ye...:)))

thanks for reading this entry...


3 ORANG DOA AKU KURUS...:

sara zainol said...

wahh..sukanye cam tu.. tp following kamu byk.. that why la followers kamu byk jgk.. :P

nIeZa_sYid said...

hehehe...2 la bgusnye follow..

nIeZa_sYid said...

sy suke sbb no tu lawa...:):)

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...