scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Monday, August 15, 2011

Don't Jealous with Me yeah!!!! I Like!!!

masa ni hazama baru sampai studio, tp aku n kawan2 yang lain sekat die dulu,
 nak ambik gambar masa muka die natural... I LIKE!!!!!

nasib xsama warna baju kitorang, kalo x da sedondon, g kawin terus.haha
ni selepas rakaman tu, da berpeluh2, tangkap gambar plak, tapi i still like!!!

hazama kne ikut cara posing aku, nasib die sporting..hehehe
tapi tu pun da wat muka aku tebal,sbb men suh2 die plak..hehe

ni la antara yg ikut rakaman ngan hazama tadi, 
walaupun sikit tapi meriah dgn gelak tawa diorang..
rindu nak bertemu diorang lagi, nak bergelak tawa bersama...

lastly, ni la artis yg aku minat giler wat masa nie, 
xpeduli orang nak cakap ape, ak ttp suka n sayang HAZAMA
xsombong, peramah, friendly, suka buat lawak..
thanks la pada yg bagi peluang aku ketemu pakwe xboleh nk iktiraf nie..hehe

thanks for reading this entry....

3 ORANG DOA AKU KURUS...:

nIeZa_sYid said...

aku mmg minat giler die...mmg nk mmpi die la malam nie..hehehe

QaRr JaliL said...

wahhh..hazama~

nIeZa_sYid said...

hehehehe..pkwe xiktiraf nie..ehhe

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...