scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut yg senang dicari....follow jgn xfollow

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

sebelum scroll down,klik sini dulu tau....

Wednesday, August 3, 2011

tahap kelajuan korang plak????

Assalamualaikum n selamat sejahtera sume!!!!bulan pose nie, so kena la baik sikit, nak tambah pahala la katekan..hehehe..cakap pun kena sopan2 sikit...hahaha


xyah nak membebel pan ang lebar, entri kena berkaitan dengan title ak nie..hehehe
tadi sebenarnye baru pas blogwalking kat blog cik ungu, then terjumpa la satu web nie yang membolehkan kita check tahap kelajuan blog kita.....kalo korang nak tau blog korang tu laju ke, cepat loading ke tak, try la check kat IWEBTOOL....kat sini korang boleh la check sama ada korang perlu tak renovated balik blog korang tu supaya cik ungu tak membebel masa buka blog yang susah nak loading tu, n dapat la menambah orang nak lawat blog korang, xdela bosan tunggu blog tu loading..

ni loading speed blog ak 

kalo diikutkan besar gak tu, kalo atas 1.0 second, tapi boleh lagi la nak loading n takde la wat orang tertunggu lame sangat kowt..heheh(statement sokong diri sendiri)

ok la, sekarang kurang update kat blog nie, so bila nampak benda2 menarik nie, baru la tergerak hati tu nak update blog nie, sebelum ni line broadband xbayar g, so kalo ade citer best pun xdapt nak update, n da berapa hari, mesti la xingat sume benda2 menarik masa tak boleh online 2. Then dengan car blogwalking ni baru la bertambah sikit2 idea nak wat entri nie..ehehe

xnak cakap banyak, nak kemas barang2 nak balik kampung berbuka ngan mak tersayang n dapat lepas rindu kat citer2 yang ade kat TV..hehehe

Selamat Berpuasa n Banyakkanlah Ibadah Anda Semua Ye.....

2 ORANG DOA AKU KURUS...:

sara zainol said...

ehh, nk try jgk la.. thank 4 ur information :)

nIeZa_sYid said...

yr welcome dear!!! :)

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...